Wat maakt online B2B marketing zo speciaal

By Edwin Duys | online marketing b2b

B2B marketing is gewoon heel leuk

De behoefte aan de ervaren data gedreven marketeer in online marketing B2B neemt toe. Het is de marketeer die op basis van zijn ervaring en kennis samenhang weet te creëren in het toepassen van de vele online marketingmogelijkheden en inzet van de juiste middelen. Dit alles vanuit een heldere strategie en een scherpe focus op wat hij of zij wilt bereiken.

Dat klinkt mooi, maar wat betekent dit?

More...

Het is de marketeer die snapt hoe je op basis van inzichten in gedrag en expliciete data van een anoniem contact een gekwalificeerde sales lead kan maken. En, het is ook deze marketeer die verstand heeft welke marketingtechnologie hem of haar daarbij het beste kan helpen.

Het vakgebied online marketing in B2B is mooi

Toch mooi, dit vak. Da's ook de reden waarom wij er ook zo veel plezier aan beleven. De dynamiek en het speelveld is groot. Bekijk dan ook de volgende fraaie infographic die het hele speelveld van online marketing in B2B nog eens mooi in beeld brengt.

Infographic B2B Speelveld Online Marketing

Credits voor deze mooie infographic: Circles Studio


Meer inspiratie? Blijf op de hoogte via onze e-mail nieuwsbrief

Clive Roach 17/01/2014

This is a super jam packed infographic that has it all. Planning, tips, KPIs, etc. Really good for starters but also marketing veterens

    Edwin Duys 01/03/2014

    Hey Clive, exactly! Thanks for the comment.

Comments are closed